Filosunun tamamı Scania çekicilerden oluşan Martaş, 2001 araç yatırımını da Doğuş Otomotiv marklarından yana kullandı. 20 adet Scania G420 ve 20 adet Krone Mega-2 filoya eklendi. Teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania ve Krone Genel Müdürü Tolga Sünyücel, Martaş Group ortağı Abdi Kurt, Martaş Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Kurt ile Scania Satış Müdürü Harun Göktaş ve Krone Satış Müdürü Mert Benli katıldı.

Tolga Senyücel törende yaptığı konuşmada, 2011 yılında da satışların çok iyi gittiğini ve Ocak ayı satışının 469 adet olarak gerçekleştiğinin bilgisini verdi. Scania ve Martaş arasındaki işbirliğinin 16 yıl önce başladığını söyleyen Senyücel, “Araçlarının tamamı Scania çekicilerden oluşuyor. Doğuş Otomotiv olarak Krone’yi Türkiye’ye getirdikten sonra Krone alımlarına başladılar. Bunun için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şu anda 230’a yakın Scania çekici, yeni Kronelerle birlikte filodaki Krone sayısı 98 oldu. 21 tane yeni Krone siprarişleri var. Onu da Nisan ve Mayıs aylarında teslim edeceğiz. Martaş büyüyor biz büyüyoruz; Biz büyüyoruz Martaş büyüyor” diye konuştu.

Martaş Group ortağı Abdi Kurt da yaptığı konuşmada, Doğuş Grubu’nun Scania’yı Türkiye’de satmaya başladığı andan itibaren kendileriyle çalıştıklarını söyleyerek, şu ana kadar alının Scania sayısının 253 adedi bulduğunu aktardı. “Bizim firma olarak hedefimiz; Temiz hizmet, doğru hizmet ve bunu Türkiye geneline yaymak diyen” Abdi Kurt şunları söyledi: “Özellikle Mersin’de şu anda antrepoculuk trendi var. Biz de bunun için uğraşıyoruz. Mersin Limanı özelleşti. Onlarca antrepo oluştu. Bizler de bir emek sarfettik ve bir antrepoyu hizmete soktuk. Ayrıca Mersin’de 16 bin metrekare kapalı alandan oluşan yeni bir antrepoyu da 3 ay içinde hizmete açacağız. Bu Mersin’in en büyük antreposu olacak.”