Çetin Nuhoğlu, Martaş’ın ilk defa tenteli araç almasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “İkinci mutluluğum ise Abdi Bey ile yıllar süren dostluğumuzu oğlu ile devam ettirmemiz.” dedi.

Hiç kimse Tırsan’dan daha iyi olamayacak.

İyi araç yaptıklarını ifade eden Nuhoğlu, pazarda yüzde 40 payı olduklarını, en yakın rakiplerinden 6 kat, ithal markalardan ise 10 kat daha fazla üretim yaptıklarını vurguladı. Nuhoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: “En kaliteli ürünü yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimse Tırsan’dan daha iyi olamayacak. Almanya dışında İtalya, Fransa, İngiltere’de rakibimiz yok. Avrupa’nın üçüncü büyük üreticisiyiz.”

Gelecekte yüzde 100 Tırsan olacak

Okan Kurt ise yaptığı açıklamada sektörün idolü olan Çetin Nuhoğu ile aynı masada oturmaktan dolayı onur duyduğunu ifada etti. “Başkanımız sektörü, sorunlarını, ekonomiyi çok iyi biliyor. Okulda onu takip ettik. Onu örnek alarak büyüdük.” diyen Kurt, araçları Türk üreticiden almalarının kendilerini daha da mutlu ettiğini söyledi. Abdi Bey’in talimatıyla araçları yüzde 100 Tırsan Finansmanı ile aldıklarını söyleyen Kurt, bunun kendileri için milat olacağını gelecekte yüzde 100 Tırsan ile devam etmeyi umduklarını açıkladı.

Martaş’ın aldığı Yeni Nesil Mega treylerler Code XL sertifikalı ve KTL teknolojisine ve 10 yıllık paslanmazılık garantisine sahip.

Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt ve Martaş Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, teslimat törenin ardından fabrikayı gezdi.