Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, ‘Ürkek ve korkaklarla değil, cesur ve yürekli olanlarla yola devam edeceğiz. Amacı iş ve aş olanlarla asla bir sorunumuz olmayacaktır. Şirketi daha da büyüterek yeni istihdamlar oluşturacağız. Asıl gayemiz Sürat Kargo’yu kâr ettirmektir. 7 bin kişinin sorumluluğunun omuzumuzda olduğu bilinciyle gece gündüz çalışıyoruz’ dedi. Yöneticilere hitaben, ‘şu andan itibaren Sürat Kargo’nun geleceğine siz karar vereceksiniz’ diyen Okumuş, ‘el birliği ile ve iyi niyetle çalışarak kazanacağımız parayı Kargo’da çalışan emekçiler ile paylaşacağız’ dedi.

‘’Şirketleri yönetmeye ve büyütmeye geldik’’

Sürat Kargo ailesi ile bir araya gelen Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, şirketleri yönetmeye ve büyütmeye geldiklerini ifade etti. Okumuş sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Artık yeni bir dönemin başladığını tüm çalışma arkadaşlarımın fark etmesini istiyorum. Yeni dönemde kazan kazan sistemi işleyecek. Karşılıklı güven ve çalışma disiplini ile önümüzdeki zorlukları birlikte aşacağımıza inanıyorum. Şirketine inanan tüm çalışanlar ile yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir ayrımcılığa yol açmadan, hep birlikte uyumlu bir Sürat Kargo ailesi olacak ve hedeflerimize emin adımlarla koşacağız’

Sürat Kargoda Yeni Strateji: Yerelden Yönetim

Sürat Kargo’da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Okumuş, Anadolu’nun dört bir yanından gelen şirket yöneticilerine “Biz sizlerin işlerini kolaylaştırmak ve hedeflere ulaşma noktasında her zaman yanınızda olacağız. Bunun için, merkezde toplanmış olan yetki ve sorumluluğu sizlere devrediyoruz. Bu yeni stratejimizin şirket büyümesine ve istihdamına olumlu katkı yapacağını ön görmekteyiz” dedi.

‘’Çok söz çok iş demek değildir. Çok iş çok emek ister’’

Sürat Kargo’nun 96 üst düzey yöneticisi ile bir araya gelen Yönetim Kurulu, ‘karşılıklı güven ile geleceğe yürüyeceğiz. Sürat Kargo bu ülkenin önemli bir değeridir. Kapımız yöneticilerin her türlü teklif, öneri ve isteklerine açıktır. Yeni bir bilanço ve yeni hedefler ile önümüze bakacağız. Hiç uyumadan sizlere hizmet etmeye hazırız. Çok söz çok iş demek değildir. Çok iş çok emek ister.

‘78 milyona hizmet götüreceğiz’

Başkan Okumuş, ‘Sürat Kargo 17 Bölge Müdürlüğü, 24 Aktarma Merkezi, 700’ü aşkın Şubesi ve 5 binin üzerinde çalışanı ile çok daha kaliteli hizmet verecek ve sadece iş odaklı büyüyecektir. Sürat Kargo’nun sadece bir zümreye hizmet etmesi düşünülemez. Sürat Kargo artık milli bir anlayışla yönetilerek, ülkemize katma değer sağlayacaktır. Yeni şirket vizyon ve misyonumuz Edirne’den Diyarbakır’a 78 milyon bütün Türkiye’ye ayrım yapmadan hizmet etmek olacaktır. Sürat Kargo şubeleri bütün vatandaşlarımızın kendisini evinde hissedeceği mekânlar haline gelecektir’ dedi.