Hatay Ro-Ro tarafından sigornta hizmetlerinin başlaması dolayı yapılan açıklamada, “Hatay Ro-Ro Kombine Taşımacılık İşletmeleri olarak gerek şirketimiz ve ortakları ile olan yoğun çalışma arzuları ve gerekse gelecek günlerdeki hizmet taleplerimize en iyi cevabı verebileceklerine olan inancımız ile Aktiv TK Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.  ile çalışma kararı almış bulunmaktayız” denildi.

Hatay Ro-Ro  Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güler ise “Nakliye firmaları olarak en riskli işlerden birisini icra etmekteyiz. Çok pahalı ürünleri çok düşük ücretlerle taşımaktayız. Lojistik sektörü olarak ülke ihracatının öncüleri konumundayız.

Bu kadar sorun yaşanıyor iken, taşımacılık sektörü her geçen gün dar boğaza girmekte iken, kazançlarımız düşerken bile Hataylı taşımacılar olarak işimizi her yönüyle en iyi şekilde yapmak, risklerimizi sigortalamaya çalışmaktayız.

Bu çerçevede, sürekli olarak birlikte hareket eden HATAY RORO ortakları, bu alanda da güç birliği sağlamış, hizmet kalitesini ispat etmiş ve en uygun fiyatı sunan AKTİV Sigorta ile protokol imzalanmıştır. Bu işbirliği HATAY RORO ortaklarına, iştiraklerine ve AKTİV Sigorta’ya hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.