Hasan Akandere törende yaptığı konuşmada Grupaj Servis’i ve firmalarında Krone marka treylerleri tercih etme nedenlerini “Kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacılığında uzmanlaşmış profesyonel kadromuz ile müşterilerimize bir bütün olarak hizmet sunduğumuz firmamızda, Krone marka treyler seçmemizin öncelikli sebebi, Krone’nin geniş servis ağı ve kaliteli, dayanıklı treyler yapısıdır.

Krone römorklarda kullanılan 3 farklı ölçüye sabitlenebilen ithal kayar çatı sistemi, bize  yükleme ve boşaltma anında esneklik ve hız kazandırmakta, sadece Krone römorklarda kullanabildiğimiz, “10cm mesafelerle yükü, 3000’e yakın  varyasyonda” sabitleme  olanağı sayesinde, müşterilerimizin hassas ve değerli yüklerini her türlü yol koşulunda güven altına alabilme rahatlığını yaşadık” diye açıkladı.  

Doğuş Otomotiv Krone Satış Müdürü Mert Benli de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Grupaj Servis uzun yıllardır ülkemizde lojistik sektöründe hizmet veren alanında uzman bir firmadır. 2008 yılından bu yana 50’nin üzerinde Krone marka treyler tercih eden Grupaj Servis ile geliştirdiğimiz işbirliğimizden son derece memnunuz, kaliteli ürün modellerimiz ve sağladığımız satış sonrası hizmetler ile işbirliğimizin ileriki dönemlerde daha da artmasını istiyoruz. 2011 yılının ilk 7 aylık döneminde gerçekleşen 614 adetlik satışımızın yüzde 16’sını bugün Grupaj Servis’e de teslimatını gerçekleştirdiğimiz  “Mega Liner2” modelimiz oluşturmaktadır.”