Lojistik sektörü başta olmak üzere; hizmet verdiği müşterilerini bir adım öne taşımak misyonuyla faaliyetlerini gerçekleştiren Alışan Lojistik; petrokimya endüstrisine yönelik sorumlulukları çerçevesinde Avrupa Petrokimya Birliği EPCA'ya üye oldu.

Müşteri ilişkilerini stratejik bir yaklaşımla ele alarak, sektörün beklentilerini karşılamak için yatırımlarına ve faaliyetlerine devam eden Alışan Lojistik; petrokimya endüstrisine yönelik sorumlulukları doğrultusunda Avrupa Petrokimya Birliği'ne (EPCA) başvurusunun olumlu neticelenmesi sonucunda derneğin tüzel temsilcisi oldu.

Merkezi Brüksel'de bulunan; her yıl Avrupa'da en az bir etkinlik düzenleyerek petrokimya sektöründeki firmaların birbirleriyle iletişim kurmasını ve böylece sektörde sürdürülebilir bir gelişmeye katkıda bulunmasını hedefleyen AvrupaPetrokimya Birliği ( EPCA ) üyeliği ile Alışan Lojistik kimya alanındaki bilinçlendirme faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Alışan Lojistik EPCA üyeliği doğrultusunda kimya endüstrisinin durumu, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir tedarik zinciri yönetimi, kimya endüstrisinin gücü, geleceği gibi önemli konularda değerlendirmelerde bulunacak.