Avrupa genelinde iş dünyası liderleri, akademisyenler ve siyasetçiler tarafından desteklenen ve bu yıl 10. yılını dolduran Avrupa İş Ödülleri, 34 ülkeden 33.000'i aşkın şirketin katılımıyla gerçekleşti.

Ekol İspanya, bağımsız üyelerden oluşan jürinin değerlendirme aşamasını başarıyla geçti.  Aday şirketler,  EBA'nın temel değerleri olan inovasyon, etik ve başarı kriterleri bakımından değerlendirildiler. Şampiyonluğa ilişkin görüşlerini şu sözlerle paylaşan Ekol Uluslararası Genel Müdürü Wojciech Brzuska; “EBA Ödüllerinde Ulusal Şampiyon seçildiğimiz için son derece gururluyuz. İspanya'da henüz çok genç bir şirketken kazandığımız bu ödül hem bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor, hem de stratejimizin doğruluğunu gösteriyor. Ekol İspanya çok kısa sürede lojistik hizmetlerini geliştirmiş ve diğer birçok Avrupa ülkesine günlük seferler sunan liderlerden biri olmuştur. Halen İspanya'da üç şubeyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz: Barselona, Madrid ve Zaragoza. Yatırımlarımıza yeni şubelerle devam edeceğiz. 2016 yılında İspanya'da yeni şube açılışlarımız olacak” dedi.

EBA CEO'su Adrian Tripp ise şu açıklamayı yaptı: “Ulusal Şampiyonlar arasına girerek ülkesini tensil etmeye hak kazanan Ekol İspanya'yı tebrik ediyorum. Şampiyonlarımız Avrupa iş dünyasının başarısında önemli rol oynayan ve inovasyon, etik ve başarı gibi üç temel kriterimizde kendilerini kanıtlayan firmalar”.