DHL’in Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da kara taşımacılığı organizatörlüğünü yürüten DHL Freight Türkiye, Bursa bölgesinde de hizmet vermeye başladı. DHL Freight Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Selçuk Boztepe, “Güney Marmara, Türkiye’nin üretim üssü. Amacımız, ekonomi için büyük bir katma değer yaratan Bursa bölgesinin ihtiyaçlarına odaklanarak bu doğrultuda hizmet vermek” dedi. 

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını net olarak belirleyerek onlara özel hizmet sunuyoruz. Profesyonel ekibimizle, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en kısa sürede, en optimal çözümleri yaratıyoruz. Hedefimiz, A’dan Z’ye tüm lojistik ihtiyaçlarını tek elden karşılayarak müşterilerimizin maliyet ve zaman yönetimini üstlenmek” diyen Boztepe sözlerini şöyle sürdürdü:  “DHL Freight Türkiye’nin coğrafi olarak, yurtiçindeki sürdürülebilir büyümesi ve yatırımları devam edecek. İstanbul, Ankara ve İzmir şubelerimize ek olarak, Bursa’daki yeni şubemiz, Manisa’daki depomuz ve yaz dönemi itibariyle Düzce’deki domestik dağıtım şubemizle hizmetlerimiz farklı lokasyonlardaki genişlememiz ile devam edecek.”

İran’a direkt, parsiyel ve komple taşımacılık hizmeti

İran’a yönelik ambargonun kalkmasıyla, dünyanın gözünün bu ülkeye çevrildiğini, İran ile ticari ilişkilerin artacağını hatırlatan DHL Freight Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Boztepe şöyle konuştu:  “İstikrarlı büyüme hedeflerimiz doğrultusunda, kara taşımacılığı ile bu yıl itibarı ile İran ve İskandinav ülkelerine direkt, parsiyel ve komple araç hizmeti sunmaya başladık. Uluslararası taşımacılık pazarında güvenilir bir iş ortağı olarak hizmet ağımızı her geçen gün genişletiyoruz.”

2004 yılında girdiği Türkiye pazarındaki istikrarlı ilerlemesini sürdüren DHL Freight, son beş yılda her sene ortalama yüzde 20’den fazla oranda büyüme kaydetti. Müşteri ve kalite odaklı hizmet anlayışıyla, eğitime, insana ve teknolojiye yatırım yaparak yenilikçi çözümleriyle fark yaratan DHL Freight, 2016 yılında da pazar payını artırmayı ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.