Sektörünün öncüsü Mars Logistics, kimyadan tekstile uzanan farklı alanlardaki müşterileri için 10 yılı aşkın zamandır düzenlediği Akademi & Mutfak Eğitimleriyle; 27’si mutfak, 77’si akademik olmak üzere toplam 105 etkinlik gerçekleştirdi. Müşterileriyle olan iletişime her zaman önem veren Mars Logistics, workshop ve eğitim ortamında da müşterileriyle bir araya gelerek bu bağı kuvvetlendiriyor.
 
Müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mars Logistics, etkili sunum tekniklerinden, stres yönetimine; tedarik zinciri yönetiminden, lojistik yönetimine kadar farklı başlıklarda eğitimler organize ediyor. Arsen Gürzap, Özlem Çakır gibi uzman isimlerden eğitimler alan katılımcılar, kendilerini ilgi alanlarına göre mesleki olarak geliştirme fırsatı elde ediyor. Mutfak workshoplarında ise; Türk ve dünya mutfak kültürlerinin öne çıkan lezzetleri ve püf noktaları konusunda uzman şefler tarafından katılımcılara bilgiler veriliyor.
 
Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, “Mars Logistics olarak ağırlıklı tekstil, otomotiv olmak üzere kimya, enerji, kozmetik, ilaç, perakende gibi sektörlerden firmalara hizmet veriyoruz. Sunduğumuz geniş hizmet ağı ve güçlü alt yapımız ile her zaman müşterilerimizin yanındayız. Müşteri memnuniyeti bizler için öncelikli. Müşteri odaklı bir şirket olarak, en güvenilir ve en etkin hizmeti sağlamaya devam ederken, değişen müşteri ihtiyaçlarını ve trendlerini de göz önünde bulunduruyoruz. Onlarla birebir temaslar kurarak ihtiyaçlarını dinliyor, iletişimimizi her zaman maksimum seviyede tutuyoruz. 2005 yılından bu yana iş ortaklarımızın gerek iş yaşamlarını gerekse sosyal yaşamlarını güçlendirmelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.
 
Yeni sezon başladı
Mars Logistics’in 2005 yılından bu yana iş ortaklarına düzenlediği etkinlikler, yeni sezonda da farklı içeriklerle devam ediyor. Geçtiğimiz ay Burgers&Fries isimli mutfak workshop’ı gerçekleştiren Mars Logistics’in en yakın tarihli etkinliği ise, “Yetkilendirilmiş Yükümlülük Sistemi” eğitimi olacak.