Aras Kargo'dan yapılan açıklama şöyle;
 
"Türkiye’nin dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Aras Kargo’da kamuoyuna da yansıdığı üzere; ortakların karşılıklı hisse satın alma süreci, bir süredir hem müzakere düzeyinde hem de hukuki seviyede devam etmektedir. Bu sürecin, kamuoyu vicdanında soru işaretleri bırakmayacak şekilde yönetilmesi ve işleyişin hızlandırılması amacıyla Yönetim Kurulu kararıyla Sayın Hikmet Nuri Bulduk'un Aras Kargo’ya Genel Müdür olarak atanmasına karar verilmiştir.
 
Aras Kargo,  toplam 825 şube, 29 transfer merkezi, 4 binden fazla araç ve 12 bin çalışanıyla Türkiye’nin en geniş dağıtım ağına sahip kargo şirketi olarak hizmet vermektedir. Geçtiğimiz yılı yüzde 14 büyüme ve 965 milyon TL ciro elde ederek kapatan ve 2017 yılına daha fazla verimlilik ve karlılık esasıyla hızlı bir giriş yapan şirket, sene sonuna kadar 1 milyar TL’nin üstünde ciro ve yüzde 19 büyüme hedeflemektedir.
 
Aras Kargo, gerçekleştirdiği yatırımlarla ve binlerce kişiye oluşturduğu istihdamla ülke ekonomisine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Rekabetçi yapısını daha da güçlendirmek için dijital dönüşümü ve verimliliği iş süreçlerinin merkezine yerleştiren Aras Kargo, sektördeki öncülüğünü sürdürme, büyüme, verimlilik ve karlılık potansiyelini artırma hedeflerine ulaşmak için hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir. 
 
Yeni yapının da şirketin işleyişini ve ortaklık sürecindeki müzakereleri hızlandıracağına, verimliliğini artıracağına ve istikrarlı büyümesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.
 
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
Saygılarımızla"
1967 doğumlu Hikmet Nuri Bulduk, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Yönetim organizasyonu konusunda master yaptı. Hikmet Nuri Bulduk, evli ve İngilizce biliyor.