Tecdelioğlu ailesi tarafından 1976 senesinde kurulan Çetin Cıvata olarak bağlantı elemanları sektörünün en önemli firmalarından birisiyiz. Firmamızın temeli 1901 yılına kadar uzanmaktadır 3.ve 4.kuşak tarafından beraber yönetilen firma bilgisayar ve elektronik sektöründe de faaliyet gösteriyor.

Yıllık 20 bin tonluk kapasitesiyle Türkiye’de kurulu olan en büyük fabrikalardan birine sahip

Bünyemiz dâhilinde 9 adet 10 tonluk kamyonumuz bulunuyor ve bu araçları İstanbul için günlük sevkiyatlarda kullanıyoruz. Geçtiğimiz yılın temmuz ayında ETA ile tanıştık ve o tarihten buyana beraber çalışıyoruz. ETA ile işbirliğimiz başarılı şekilde devam ediyor. Kamyon ve TIR bazında Anadolu ve İstanbul içi sevkiyat noktalarının tamamını ETA ile gerçekleştirmeye başladık.

ETA ile çalışmadan önce kamyoncuları kullanıyorduk ve fatura konusunda önemli sorunlar yaşıyorduk.

Birkaç yeri arayıp boş kamyon bilgisi alıp meblağ karşılığı pazarlık yapmak zorunda kalıyorduk. ETA ile bu sorunlarım ortadan kalktı,  hem araç hem de fiyat olarak bizlere cazip geliyor. Bunun haricinde araçları internet üzerinden alma, aracın atamasından sonra ekrandan aracı takip etme, ödeme konusunda kolaylıklar gibi birçok yönden firmamıza olumlu katkılar sağlıyor.