Yurtiçi Kargo, kış sezonunun açılması ve sömestr tatilinin yaklaşması ile birlikte müşterilerinin içini ısıtacak bir kampanyaya imza attı. Yurtiçi Kargo, 12 Ocak – 15 Mart 2015 tarihleri arasında geçerli olacak “Yurt Dışı Kış Kampanyası” kapsamında tüm yurt dışı ekspres gönderilere yüzde 50 oranında indirim uygulayacak.

Avrupa’nın en büyük kargo şirketlerinden biri olan çözüm ortağı Geopost ile birlikte müşterilerinin yurt dışı gönderilerini zorlu kış şartlarına ve soğuğa aldırmadan 220’den fazla noktaya ulaştıran Yurtiçi Kargo, uluslararası ekspres gönderileri, Avrupa ülkelerine ortalama 1-2 iş günü, Amerika Birleşik Devletleri’ne 2-3 iş günü, Güney Amerika ülkelerine 3-4 iş günü, Afrika ülkelerine 4-5 iş günü, Uzak Doğu ülkelerine 2-5 iş günü, Rusya ve Ukrayna’ya ise 1-2 iş günü içerisinde alıcıya teslim ediyor. Yurtiçi Kargo’nun uluslararası kapıdan kapıya teslimatın takibi ise, internet üzerinden ya da 444 99 99 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla kolayca yapılabiliyor.

Ekspres gönderilerini tüm dünyaya %50 indirim avantajı ile ulaştırmak isteyen müşterilerin Türkiye genelinde faaliyet gösteren 760’dan fazla  Yurtiçi Kargo şube ve acentelerine gitmeleri, çağrı merkezini aramaları veya http://www.yurticikargo.com adresindeki “tıkla-gönder” hizmetini kullanmaları yeterli olacak.