Honeywell, Vocollect A700 ürününün pazarda büyük bir başarıya imza atarak şirketin en çok satan ses çözümü haline geldiğini açıkladı. Dünyada yaklaşık 1 milyon müşterinin kullandığı A700 yılda 20 milyar doların üstünde tasarruf imkanı sunuyor.

Otomotiv, perakende, tekstil, lojistik ve ilaç sektörleri dâhil olmak üzere pek çok sektör için ses çözümleri geliştiren Honeywell, ses yönlendirmeli çözümü A700 sayesinde depolardaki iş süreçlerine yeni bir boyut kazandırıyor.  Çalışanlar kulaklıklardan duydukları komutlar ile eşzamanlı olarak yerleştirme yapabiliyor, elleri serbest bırakan bu çözüm sayesinde ürünlerin barkodlarını zahmetsizce tarayabiliyor. Tümüyle ergonomik ve giyilebilir A700 iş süreçlerinde verimliliği artırırken, maliyetlerden önemli oranlarda tasarruf sağlıyor. 

Müşterilerinin iş dünyasında değişen koşulların gereğini yerine getirmelerine yardım ederken, ölçülebilir değerler yaratan,  hızlı ve gelişmiş ses çözümleri sunduklarını belirten Vocollect Solutions for Honeywell Scanning & Mobility Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ron Kubera, A700 çözümü ile ilgili şunları söyledi:

Honeywell olarak sürekli yenilikçi çözümler geliştirmeye odaklanıyoruz. Global başarımız bununla ölçülüyor. SRX2 telsiz kulaklıklarımızı şimdi SoundSense™ özelliklerine sahip Blue Streak™ ses tanıma yazılımımızla birleştiren Vocollect A700 çözümümüz müşterilerin operasyonel masraflarını azaltmalarına, çalışanlarının verimliliğini artırmalarına ve genel olarak çalışma koşullarını daha da iyileştirmelerine yardımcı oluyor.”