Bu yıl 8’ncisi düzenlenen Budapeşte Havalimanı Gala Yemeği ve Ödül Töreni’ne, uluslararası havacılık sektörünün önemli temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Budapeşte Havalimanı Terminal 1’de 29 Ocak’da düzenlenen gece, Havayolu şirketleri temsilcileri ile ticari ortaklardan havalimanı yönetimine, seyahat acenteleri ve hizmet sağlayıcılarından hükümet yetkililerine kadar geniş kapsamlı bir buluşma platformuna dönüştü.

2014 yılında elde edilen rekor rakamlar nedeniyle tüm paydaşlarına teşekkür eden Budapeşte Havalimanı CEO’su Jost Lammers, özellikle ülke turizmindeki dinamik büyüme nedeniyle 2015’in de bir ‘rekor yılı’ olmasını beklediklerini söyledi.

Gecenin son bölümünde ise Budapeşte Havalimanı 8. Havacılık Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Daha önce “En İyi Yer Hizmetleri” ödülü aldığı Budapeşte Havalimanı Havacılık Ödülleri’nde, şimdi de “En İyi Lounge İşletmecisi” seçildi. Çelebi’nin aldığı bu anlamlı ödülü Çelebi Macaristan ve Avusturya CEO’su Osman Yılmaz, Budapeşte Havalimanı Mülki Direktörü René Droese ile Budapeşte Havaalanı CEO'su Jost Lammers’ın elinden aldı.