Genişletilmiş olan yeni hizmet seviyeleri, UPS’in bilinen yüksek kalite, güvenilirlik ve birinci sınıf hizmet standardı sürdürülürken; farklı ürünlerin ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli risk azaltma dereceleri de sağlamakta.

UPS Avrupa Sağlık Hizmetleri Strateji ve Pazarlama Direktörü Daniel Gagnon “Isıya duyarlı gereksinimlere sahip olan sağlık hizmet ürünleri giderek artıyor, tedarik zincirleri yeni pazarlara giriyor ve taşımacılığı düzenleyen yönetmelikler yayılıyor. UPS Temperature True hizmetinin sunmuş olduğu seçenekler, müşterilerimizin kendi tedarik zincirlerini daha etkin bir şekilde yönetmesine yardımcı oluyor ve ürün ısısı ihtiyaçları için daha geniş bir yelpazede uyum sunuyor.” dedi.

Kapsanan hizmet seviyeleri:

• UPS Temperature True Plus®: Riskin en yüksek seviyede azaltılmasını sağlayan, sıkı bir şekilde kontrol edilen ve özelleştirilmiş gönderi hizmeti. Taşıma sırasında gönderi ısısının yönetilmesi ve taşıma sırasında geçen süre kapsamında gereksinimlerin karşılanmasına yönelik süreçleri içermektedir.

• UPS Temperature True Standard®: Taşıma sırasında düşük takip seviyesi gerektiren gönderiler için idealdir ve sağlık hizmetleri şirketleri için ürün uyumunu sürdürmesine yardımcı olur.

• UPS Temperature True Saver®: Isıya duyarlı gönderiler için sektörün standartlaştırılmış ilk deniz yolu taşımacılık çözümüdür. Şu an için müşterilere pilot çalışma olarak sunulmaktadır ve bu yılın sonlarına doğru hizmete geçecektir. Bu seçenek, hem maliyet yönetiminin hem de yasalara uygunluğun son derece önemli olduğu büyük hacimli gönderiler için idealdir.

UPS Temperature True global portföyünde yer alan en yeni gelişmeler; kalite güvence desteği, istenen hizmet seviyesine göre ölçeklenebilir 7/24 kontrol kulesi takibi ile ısıya duyarlı sağlık hizmetleri ürünlerinin korunması için çeşitli hizmetler ve çözümlerdir. Yeni hizmet seviyesi taşıma seçeneklerine ek olarak, portföyde ayrıca; ısıya duyarlı ürünlere yönelik paketleme danışmanlık hizmetleri, sınıfının en iyisi teknoloji, proaktif takip ile müdahale hizmetleri, risk yönetimi ile acil durum planlaması ve yüksek yasalara uyum uzmanlığı da bulunmakta.