Dünyaca ünlü yıldız isimlerle reklam anlaşmalarına imza atan Türk Hava Yolları (THY), Didier Drogba'nın ardından, yılın ikinci bombasını açıklamaya hazırlanıyor. THY'nin; NBA yıldızı Kobe Bryant, Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusuLionel Messi, Galatasaray'ın yıldızı Drogba'nın ardından şimdi de dünyanın en ünlü golfcüsü Tiger Woods ile el sıkışmaya hazırlandığı öğrenildi. Kulislerde konuşulanlara göre; THY ile Woods arasında yapılacak anlaşmaya birkaç hafta içerisinde son şeklinin verilmesi ve kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

TURNUVALARA GELİYOR 
Dünyanın peşinden koştuğu, ismi Türkçe kaplan anlamına gelen ünlü golfçü, Türkiye'ye olan ilgisini, tercihleriyle de belli ediyor. Birçok ülkeden golf turnuvalarına katılması için davet alan Woods, yılda sadece 2 ülkede organizasyona katılıyor. Bu organizasyonların biri de Antalya'da düzenlenen Turkish Airlines Open. 2 yıldır Antalya'daki turnuvalarda sopa sallayan Woods, "Türkiye'de çok güzel zaman geçirdim. Bir sonraki turnuvada tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum" demişti. THY ile Woods'un reklam anlaşmasının temellerinin, bu turnuvalarda atıldığı söyleniyor. Yayınlanan tüm reklamları izlenme rekorları kıran THY'nin, Woods ile de aynı başarıya devam etmesi bekleniyor. 

EN ÇOK KAZANAN SPORCU
Tüm zamanların en başarılı golfcüsü olarak kayıtlara geçen Woods, 1975 doğumlu. 65'ten fazla turnuva kazananWoods, Forbes dergisinin 'Dünyanın En Çok Kazanan Sporcuları- 2013' listesinin zirvesinde yer alıyor. 78.1 milyon dolar ile en çok kazanan sporcu unvanını taşıyan Woods, gelirinin büyük kısmını sponsorlarından sağlıyor.