Temsa bayisi Yaşaroğlu Otomotiv 5 farklı firmaya 52 adet Prestij teslimatı gerçekleştirdi. Araçların 33 adetlik kısmı yapılan törenle firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat törenine; Temsa İzmir Bayisi Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özcan, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa Satış Direktörü  Murat Anıl, Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı. 
 Teslimatlar öncesi yapılan basın toplantısında bilgiler veren  Yaşar Özcan, firmalarının 35 yıllık bikr geçmişi olduğunu Tofaş ve Iveco bayiliği yaptıklarını daha sonra da Otokar Bayiliği hizmeti verdiklerini aktardı. 6 ay önce Ankara’da Temsa bayiliğine başladıklarını Mayıs ayı içerisinde de İzmir’de bayilik açtıklarını aktardı. Müşterilerinin daha az yakıt tüketen araç istediklerini ve bu nedenle Temsa ile çalıştıklarını söyleyen Özcan, “Müşterinin bu ihtiyacını Temsa ile doldurmak istiyoruz. Temsa ekmek yedirecek araç. İkinci elde de çok iyi. Biz de ikinci eli çok iyi yapan bir firmayız” dedi.
“Önümüzdeki dönemde İzmir başta olmak üzere başka yerlerde de girişimlerimiz olacak” diyen Özcan, Temsa ile başarılı işlere imza atacaklarını ve pazar paylarını artıracaklarını anlattı.
Dinçer Çelik de yaptığı konuşmada Yaşaroğlu’nun kendilerine katılması ile Temsa’nın kendisini çok daha güçlü hissettiğini söyledi. Hem güçlü, hem tecrübeli ve itibarı yüksek bir şirket olduğunu aktaran Çelik, kendilerini şanslı hissettiklerini belirtti.
Bu yılın kendileri açısından iyi gittiğiini anlatan Çelik, kapasitelerinin üzerinde olduklarını Prestij’de bu yılı hesapladıklarının yüzde 20 üzerine tamamlayacaklarını söyledi. Bu artışta iç satışın etkisi olduğunu ancak en büyük itkinin ihracattan kaynaklandığını söyledi. Çelik bu yıl sonunda üretimlerini iyice artıracaklarını ve 2018 yılına büyük stokla gireceklerinin de altını çizdi.
25 adetlik Prestij anlaşması yapan Pamukkale’nin Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, 6 adet Prestiji teslim aldıklarını yıl sonuna kadar filolarına 25 adet Prestij katacaklarını söyledi. Özdalgıç, bu sayının yıl sonuna kadar 45 adede çıkabileceğini de söyledi. Özdalgıç araç tercihleri ile ilgili,  “Şehirlerarası taşımacılık yapıyoruz. Yolcularımız yüksek konforlu seyahatten sonra İstanbul’a geldikten sonra evlerine gidiyorlar. Biz istedik ki yolcularımız aynı konforu evlerine giderken de yaşasınlar. Dolayısıyla tercihimizin ana nedeni konfordur. İşletmeci olarak tercimizin nedeni ise, Prestij’lerin akaryakıt ve işletme maliyetlerinin en düşük araç olmasıdır” dedi.