Serdar Keskin’in başkanlığında iki yıl boyunca görev yapacak olan İGMD yönetim kurulunda yer alan isimler ise Mümin Günler,  Nizamettin Ağar, Recai Karakazancı, Mehmet Memiş Yılmazer, Ali Kemal Yazar, Mustafa Sezen, Turgay Özveren oldu. Yönetimde ayrıca gümrük müşavir yardımcıları olarak da Kutluhan Tanısalı, Zeynel Tutar ve Hasan Hüseyin Ercan yer aldı.

Beş grubun yarıştığı seçimleri Serdar Keskin 339 oyla kazanırken diğer adaylar Esen Yağcı 274, Ersel Yüksek 177, Akif Parlatan 78 ve Turgay Davaz 46 oy aldılar. Seçimlerin centilmence geçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten yeni başkan Serdar Keskin “İGMD’nin iki dönemdir yönetiminde olan Ortak Akıl Birliği’nin üçüncü kez meslektaşlarımızın güvenoylarını almış olması benim ve yönetim kurulum için büyük bir onur ve gurur olmuştur. Ülkemizin dış ticaret işlemlerinin %45’ne yakınını gerçekleştiren ve milyonlarca beyannamede emeği olan üyelerimizin ülke ekonomisine önemli katkıları bulunmakta. Böylesine büyük bir camiayı temsil etme yetkisini bana veren, buraya gelip oy kullanan meslektaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi. 

Serdar Keskin Kimdir?

1953 yılı İstanbul doğumlu olan Serdar Keskin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda 28 yıl çalıştıktan sonra Ocak 2002 yılında emekli olmuştur. 2003 yılından itibaren kendi kurduğu gümrük müşavirliği şirketinde gümrük müşaviri olarak meslek hayatını sürdürmektedir. İGMD’ de üç dönem Başkan Vekilliği yapmıştır. İTO 25 No.lu Gümrük Müşavirleri Meslek Komitesi üyesidir. Beşiktaşlı Gümrükçüler Derneğinde iki dönem Başkanlık yapmıştır. Türkiye Voleybol Vakfı Kurucu Üyesi olup, Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ayrıca iki dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan Keskin, evli ve bir çocuk babasıdır.