Koluman Otomotiv ve Reysaş Lojistik arasında gerçekleştirilecek teslimat töreni 21 Ağustos 2014 Perşembe günü Adapazarı Toyota Cross Dock’ta gerçekleştirildi. Törene Koluman Otomotiv Genel Müdürü Ali Saltık ile Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven katıldı.

Bugüne kadar 4 bin 730 adet alınan tır aldıklarını ifade eden Durmuş Döven, bugün 50 adetlik yeni bir alım için buluştuklarını kaydetti. Toyota’nın Türkiye ve dünyada büyümeye devam ettiğini belirten, Toyota’ya sıfır araçlarla, yeni yönetici ve sürücülerle hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından Reysaş ile çalışmaktan dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren Ali Saltık da Reysaş ile 25 yıllık bir işbirliklerinin olduğunu hatırlatarak “Müşteri ve dost olarak yanımızda olmuştur.” dedi. Saltık, Koluman olarak Mercedes bayisi ve ortağı ve Koluman marka treyler üretici olarak sektöre hizmet verdiklerini anımsattı. Tarsus Fabrika’sında 20 milyon euroluk bir yatırım yapacaklarını dile getiren Saltık, “20 bin metrekare kapalı, 200 bin metre karelik bir alanda üretim yapıyoruz. İki yıl içinde kapasitemizi iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.