Michelin’in yüksek tasarruf ve güvenliği bir arada sunduğu, 16 tona kadar yük taşıma kapasitesi olan kamyonlar için geliştirdiği X Multi Z ve Multi D, yeni ebatları ile bağımsız kuruluş TUV SUD tarafından gerçekleştirilen testlere göre 13 metre daha kısa fren mesafesi ile rakiplerinden ayrılıyor. Yakıt tasarrufu ve daha yüksek kilometre ömrü ile işletme maliyetini düşüren X Multi D & Z, düşük dönme direnci ile daha düzenli aşınarak karlılığı artırıyor. En yakın rakibinden 15 saniye daha kısa fren mesafesine sahip olan lastikler en yakın rakibine fark atıyor.

 İşletmelere hem emniyet hem de işletme tasarrufu bir arada sağlayan X Multi serisi, lastiğin yuvarlanma sesini rakiplerine oranla 5 dB daha düşürerek çevresel standartlara uyum sağlıyor. Orijinal ekipman olarak da kamyon pazarında yer alan seri, Avrupa’da hali hazırda bir milyon araçta yer alıyor. X Multi Z & D, ön lastikler için ‘Z’, arka lastikler için ise ‘D’ şeklinde kullanılıyor.

3PMSF ile kış koşullarında yüksek performans

Hem sürücü hem de yük için daha güvenli bir yolculuk sunan X Multi D & Z, her mevsim koşulunda kullanılabilirliğini ispat eden M+S işaretini barındırıyor. Kış koşularında ekstra performans sağlayan sırt deseni ve 3PMSF işaretlemesiyle de diğer lastiklerden ayrılan X Multi D & Z, çok yönlü yapısı sayesinde ıslak, karlı ve buzlu her türlü yolda eşsiz tutuş ve fren performansı sağlıyor.

Yeni ebatlar

-225/75 R 17,5

-235/75 R 17,5

-245/70 R 17,5

-245/70 R 19,5

-265/70 R 19,5