Meytaş Taşımacılık, bugün pek çok ülkeyi hizmet ağına katmış durumda ve alanındaki çalışmalarını arttırarak sürdürüyor. Meytaş Taşımacılık, hizmetlerini daha kaliteli ve verimli kılmak için tercihini Volvo’dan yana kullanıyor. Filosuna iki yeni Volvo FH katan şirket, araç sayısı 25’i bulan filosuyla her geçen gün daha da güçlenerek daha az maliyetli ancak daha çevreci araçlar ile rekabetçi avantajını sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni Volvo FH çekicilerin teslimat töreninde konuşan Meytaş Taşımacılık firma sahibi Mehmet Emin Yumurtacı, “Uluslararası taşımacılıkta öncü nakliyat firmalarından biri olma hedefimizi Volvo ile iş ortaklığımızı başlatarak göstermiş bulunuyoruz. Volvo’yu tercih etmemizin en önemli sebebi, yakıt tasarrufu konusundaki hassasiyetimiz. Uzun ömürlü araçlar üreten Volvo ile ortaklığımızın artarak süreceğini ümit ediyorum.” dedi.

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Bölge Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç ise, “Öncelikle Meytaş Taşımacılık’a Volvo Kamyon’u tercih ettiği için teşekkürlerimizi sunuyorum. Araçlarımızdaki düşük yakıt tüketiminin yanı sıra araçlarımızın uzun ömürlü olması da yine Meytaş’ın Volvo’yu tercih etmesinde rol oynayan önemli unsurlar arasında. Meytaş ile başlattığımız bu işbirliğine satış sonrası hizmet, servis ağı genişliği ve yüksek servis kalitesi ile de katkı sağlayacağız. Meytaş Taşımacılık’ın tercih ettiği yeni Volvo FH ile müşterilerine sundukları hizmet kalitesini daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz ,” dedi.