“Kentsel Dönüşüm” geçiren şehirlerin toplu taşımacılık sistemlerindeki beklenti ve ihtiyaçlarına uygun yepyeni bir ürün ailesinin geliştirme faaliyetlerine devam eden Karsan, bu ürün ailesinin ilk üyesinin lansmanını geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti. Tüm Türkiye’de JEST’in tanıtım faaliyetlerine başlayan Karsan, ilk çıkarmasını Adana’ya yaptı. Karsan, “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımını benimseyerek geliştirdiği, tam alçak taban özelliğine sahip, engelli erişimine uygun minibüsü JEST’i 11 Mayıs Cumartesi günü Adana Bayisi Star Otomotiv’in yenilenen tesisinin açılışında tanıttı. 2006 yılından bu yana Karsan Yetkili Satıcısı olarak hizmet veren Star Otomotiv, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde yer alan tesisini tamamen yenileyerek, Karsan Yöneticileri ve Adana protokolünün katıldığı bir törenle hizmete sundu. Açılışta tanıtılan Karsan JEST, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Açılış törenine katılan Karsan Pazarlama Satış ve İhracat Müdürü Selim Aydınlıoğlu, yaptığı konuşmada Adana’ya ve Karsan markasına yakışan bir tesisi hayata geçiren Star Otomotiv Sahibi Ergin Keklik’i tebrik etti ve sözlerine şöyle devam etti; “’Ulaşımda Kentsel Dönüşüm’ başlatan yepyeni ürünümüz Karsan JEST’i Adana'nın hizmetine sunmanın ve siz değerli konuklarımıza tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. JEST tamamen yolcu taşımak amacıyla geliştirilmiş ve her bireyin sosyal hayata katılımına olanak sağlayan bir ürün. Jest, yaşlı ve hareket engelli  tüm yolcuların araca kolayca biniş ve inişini sağlayan alçak taban özelliği ve engelli rampası ile engelleri ortadan kaldırıyor. Modern tasarımı ve çevreci özellikleriyle gelişen değişen şehirlerin dokusuna uyum sağlıyor, yollara değer katıyor. Düşük yakıt ve bakım giderlerine sahip olan yeni teknoloji motoru ile kullanıcısına ekonomi sağlarken, tüm gününü trafikte geçiren sürücülerimiz için de konfor sunuyor. Karsan Jest, Adana'mıza hayırlı olsun."

Açılışa katılan Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da Star Otomotiv Sahibi Ergin Keklik’i tebrik ederek JEST’in Adana halkına uzun yıllar hizmet etmesini diledi.