Toplantı bütünlüğü sağlanmak, katılımcıların konsantrasyonu ve aidiyet duygusu da desteklemek amacıyla geliştirilen özel Wabco Man konsepti; katılımcılara gönderilen dijital davetiyeden toplantı alanındaki giydirmelere, katılımcılar için özel olarak hazırlanmış event kutusundan kutunun içindeki her ürüne, toplantı alanına yapılan yönlendirmelerden yaka kartlarına kadar her alanda uygulandı.

İntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya toplantının açılış konuşmasını gerçekleştirirken,  2015 yılı boyunca sürecek olan çalışmalar ve 2016 planları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler  verdi. Birinci gün, Rıfat Perahya’nın ardından söz alan  Treyler ve Aftermarket Satış Müdürü Uğur Dal’ın Türkiye araç parkı ve üretimi ayrıca Wabco 2014 global ve Türkiye satış değerlendirme konularında yaptığı açıklamalarla sona erdi. Toplantının ikinci gününde İntermobil treyler, servis ve filolar teknik müdürü Eyüp Aydın,  katılımcılara Wabco Akıllı Treyler Programı ve Fonksiyonları, Safestart (Treyler Güvenlik Freni), Optilevel (e-Tasc), Tilt Alert (devrilme Uyarı Sistemi), Can-Router, Can-Repeater, SmartBoard, immobilizer, Tailguard, Telematics, Ivtm (Optitire), Aşırı yük Uyarı Sistemi hakkında teknik bilgi aktarımında bulundu. Ardından söz alan treyler, servis ve filolar teknik destek mühendisleri Alperen Kurt ve Fırat Sinmeç Wabco Servis Partner Konsepti, Türkiye’de Wabco Servis Partnerlerin şu anki durumu, Wabco Servisi olmak için gereklilikler, Wabco Servisi olmanın avantajları, İntermobil Akademi ve Gerçekleştirilen /Gerçekleştirilecek Eğitimler, Wabco Tablet Projesi, Wabco Cep telefonu uygulaması Projesi (Optilink), Wabco Garanti Prosedürü, Servis Organizasyonun Parça Garanti Sistemi Akışındaki Yeri ve Önemi, Wabco Ürün akışı, Wabco Garanti Başvuru ve sürecinin Akışı, Servisler İçin Garanti incelemeleri nasıl yapılır, nelere dikkat edilir, Garanti incelemeleri ve başvuruları hakkında katılımcılara teknik bilgiler verdiler ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar. 2015 WSP Toplantısında önceki yıllardan farklı olarak Wabco Yetkili Bayileri de, firmalarını tanıtma, iş süreçlerini servislere anlatma ve orijinal parça kullanımı ile tamir/garanti süreçlerinde sıkça yapılan hatalarla ilgili mesajlarını paylaşma imkanı buldular.

Yoğun geçen teknik eğitimin ardından, kişisel gelişim eğitmeni ve yaşam koçu Efe Adalıoğlu’nun önderliğinde, takım olmanın önemini vurgulayan  ve hep birlikte oynanan oyunlarla eğitimin ikinci günü de sona erdi. Eğitim sonrası, katılımcıların birbirlerini daha yakından tanıyabilmeleri için Kapadokya’nın coğrafı yapısı içinde konumlandırılmış olan özel bir restoranda hep birlikte yenen yemeklegünün yorgunluğu da atılmış oldu.

Erken başlayan üçüncü günde, misafirler Kapadokya’nın doğal yürüyüş parkurları arasında yapılan iki saatlik yürüyüş ve devamında yapılan jeep safari turu sayesinde bölgeyi yakından tanıyabilme ve Kapadokya’nın büyülü manzaralarına tanık olma şansına eriştiler. Üç gün boyunca birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulan katılımcılar; aldıkları bilgiler ve yaşadıkları deneyimler sayesinde hem eğlenmiş, hem dinlenmiş, hem de güçlenmiş birer Wabco Man olarak evlerine döndüler.