Araç kiralama sektörünün lider ismi Fleetcorp, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesinde sınır tanımıyor. Güçlü firma, geliştirdiği iFleet uygulaması ile büyük kolaylıklar sağlıyor.

Yol yardım hizmetleri “cep”te…

 Kullanıcı iFleet uygulaması sayesinde arıza, kaza, hırsızlık bildirimi, lastik talebi, anahtar işlemleri, ikame araç işlemleri ile ilgili talebini doğrudan Fleetcorp’a iletebiliyor. Talep butonuna basıldığında kullanıcının lokasyonu belirleniyor. Nokta atışı ile adres tarifine gerek kalmaksızın lokasyon tespit edilerek, en kısa sürede gerekli hizmet ulaştırılıyor.

Gerektiğinde acil çağrı butonu sizinle…

 Fleetcorp müşterileri, iFleet uygulaması ile ihtiyaç duydukları polis, ambulans, itfaiye, trafik, jandarma vb. telefonları doğrudan arayabiliyor. Ayrıca gerekli durumlarda mobil sitede yer alan bölüme yönlendirilerek, kendisine en yakın yetkili servisi öğrenebiliyor.

iFleet ile her şeyden haberiniz var…

iFleet uygulaması, sürücülere yolda ihtiyaç duyabilecekleri konaklama, günlük araç kiralama gibi ek hizmetler konusunda da telefonda danışmanlık hizmeti gerçekleştiriyor. Ayrıca kullanıcıların belirli bir limit dahilinde konutları ile ilgili çilingir, su tesisatı vs. taleplerinde de destek sağlıyor. Etkinlik rezervasyonu gibi konularda da danışmanlar öncülüğünde bilgi aktarımı yapılıyor. Sürücünün bulunduğu lokasyon bazında etrafında yer alan, benzin istasyonu, otopark, ATM, banka şubesi vb. alanların bilgilerini sürücülerle paylaşıyor.

FleetCorp’tan online raporlama hizmeti…

Fleetcorp, müşterilerine iFleet uygulaması dışında, firma özelinde tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmalarına olanak tanıyan bir online raporlama hizmeti de sunuyor. Kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapan firmalar; şirket araçları ile ilgili olarak araç kilometreleri, cezalar, bakım - kira ve diğer faturalar, muadil kuralları, yedek araç temini, ödeme planı, periyodik bakım tahmini, egzoz ve fenni muayene bitiş tarihlerinin yanı sıra hasar prim oranları gibi konularda da bilgi sahibi oluyor.