Goodyear, yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip güvenli lastikleri avantajlı kampanyalarla tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Goodyear farklı kategorilerdeki lastikleri kapsayan yeni kampanyası ile tüketicilere yeni fırsatlar sunuyor.

Goodyear’ın alternatifli hediyeler sunan  kampanyası 15 Şubat – 31 Mart 2014 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılan bayilerden 4 adet Goodyear markalı kış, yaz veya dört mevsim lastiği alanlar dijital basınç ölçere, 4 adet Goodyear markalı UHP, 4x4 veya patlasa da giden ROF lastiği alanlar ise 100 TL’lik akaryakıt çekine veya Desa marka fonksiyonel ve şık bir valize sahip olacak

Farklı kategorilerdeki lastikleri kapsayan ve tüketicilere alternatifli hediyeler sunan kampanya ile ilgili konuşan Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan, “Goodyear olarak, kampanyalarımızı tüketicilerimizin gözünden hayata bakarak planlıyoruz. Dijital basınç ölçer, akaryakıt çeki, şık bir valiz gibi farklı alternatifler içeren fonksiyonel ürünleri müşterilerimize hediye ederek, onların hayatını kolaylaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Goodyear olarak tüketicilerimiz için avantajlı kampanyalar sunmaya devam edeceğiz” dedi.