Goodyear’ın tatil sezonunun gelmesiyle birlikte hayata geçirdiği yaz lastiği kampanyası gördüğü büyük ilgi üzerine 15 Temmuz 2016 tarihine kadar uzatıldı. Kampanya dahilinde tek seferde dört adet 15” veya 16” Goodyear markalı 4x4 veya binek dört mevsim veya yaz lastiklerinden satın alanlar, tatilsepeti.com’dan 200 TL tutarında indirim çeki kazanırken, 17” ve üzeri ebatlarda Goodyear markalı 4x4 veya binek dört mevsim veya yaz lastiklerinden satın alanlar 300 TL tutarında indirim çeki kazanıyor.

Goodyear’ın yaz kampanyası kapsamında tüketiciler; Tatil Sepeti’nin 444 44 20 numaralı hattını
(Çağrı Merkezi) arayarak yapacakları en az 3 (üç) gecelik yurt içi veya yurt dışı otel konaklamasında veya en az  3 (üç) günlük yurt içi veya yurt dışı Tur Paketi satın alımında kullanılmak üzere 200 TL veya 300 TL değerinde indirim çekine sahip oluyorlar.

Goodyear’ın üstün teknolojilere sahip lastiklerini yine tüketicilerin ihtiyaçlarına dönük bir kampanyayla sunduklarını vurgulayan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Tatil planlarının yapıldığı bugünlerde tüketicilerimizin hazırladığımız bu özel kampanyaya gösterdiği ilgi üzerine süreyi 15 Temmuz’a kadar uzattık. Kampanyamız sayesinde tüketiciler, Goodyear’ın yenilikçi ve üstün teknolojilerle üretilen lastiklerine sahip olmanın yanında, tatillerini planlarken büyük bir avantaj elde ediyorlar,” dedi.