Ford Otosan, Ford Cargo Midilli yol kamyonlarını; ürün geliştirme ve yenilikçilik vizyonuyla geliştirerek pazara sundu. One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması doğrultusunda geliştirilen Midilli Yol Serisi, yeni nesil özellikleri ile performansını daha da yükseltti.

18 ton ve 25 ton yol kamyonu pazarında müşterilerin beğenisini kazanan Midilli Yol Serisi, yeni nesil hafifletilmiş (17X) arka aks kullanımı ve optimize edilmiş son tahvil oranları ile gücüne güç kattı. 320 PS güce sahip motorunun tork değeri 1100 Nm’den 1300 Nm’ye çıkarılan Midilli Yol Serisi; yüksek performansını yeni nesil ZF 9S1310 şanzıman ile yola kesintisiz aktarıyor. Tırmanma kabiliyetinde yüzde 20’ye (75km/s hızda), ivmelenmede yüzde 15’e (70 km/s-90km/s hız aralığında) varan iyileşme oranları ile yüzde 5 daha az yakıt tüketen Yeni nesil Midilli Yol Serisi, 30 kilogramın üzerinde azaltılan ağırlık avantajıyla artık daha da verimli. 1826, 2526, 2532LR ve 2532HR modellerindeki tüm bu yenilikçi özellikler, Midilli Yol Serisi araçlarının daha cimri ve daha güçlü olmasını sağlıyor.

Sebze meyve taşımacılığı, frigorifik gıda taşımacılığı, balık taşımacılığı, eşya-mobilya taşımacılığı, tavuk-yem taşımacılığı, içecek taşımacılığı ve akaryakıt taşımacılığı gibi sektörlerde müşterilerin tercihi ve ideal iş ortağı olan Midilli Yol Serisi, uzun şasi mesafesi ile de hacimli taşımacılıkta verimli kullanım sağlıyor.