Emirates SkyCargo, İstanbul’da gerçekleştirilen Air Transport News Ödülleri’nde “2014 Yılı Hava Kargo Şirketi” ödülünü aldı. Air Transport News okuyucularının 4.000’i aşkın oyuyla belirlenen ödül, Emirates SkyCargo Türkiye Müdürü Feza Erdoğan tarafından teslim alındı.

Emirates SkyCargo ayrıca Los Angeles’ta gerçekleştirilen Air Cargo World Ödülleri’nde, kategoriler arasında en büyük ödül olan Diamond Ödül’üne layık görüldü. Emirates SkyCargo, yılda 800.000 ton veya üzeri kargo taşıyan şirketler kategorisinde zirveye çıktı.

Ödüller, taşıma şirketlerini ve havaalanlarını belirli kriterlere göre ölçen Air Cargo World’ün Hava Kargo Mükemmeliyet (Air Cargo Excellence) anketine dayanarak belirlendi. Ankette kargo taşıma şirketleri; müşteri hizmetleri, performans, değer ve bilgi teknolojileri kriterlerine göre değerlendirildi.

Emirates Kargo Bölgesel Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, “Odak noktamız, en büyük olmak değil, en iyi olmak. Bu yüzden de son model uçaklara, ürün geliştirmeye, tesislere ve çalışanlarımızın eğitimine ve gelişimine yatırım yapıyoruz. Bu prestijli ödüller, çalışmalarımızın müşterilerimiz ve diğer şirketler tarafından takdir edildiğini gösteriyor, bu da bizi onurlandırıyor. Müşterilerimize sürekli olarak iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Bize gösterdikleri destek için çok teşekkür ederiz" dedi.

Bu yılın başında Air Cargo India 2014 Ödülleri’nde STAT Trade Media Group tarafından “Yılın Uluslararası Hava Kargo Şirketi” ödülünü alan Emirates SkyCargo, Kochi’de gerçekleştirilen Uluslararası Gümrük Günü Kutlamalarında Gümrük Departmanı tarafından “Cochin 2013’ün En İyi Kargo Taşıyan Havayolu” seçilmişti.

Emirates SkyCargo’nun filosu, dünya genelinde 46 noktaya hizmet veren 12 kargo uçağı, 10 Boeing 777F ve iki Boeing 747-400ERF’den oluşuyor.