Serin Treyler, lojistik sektörünün daha ekonomik, çevreci, güvenli ve fonksiyonel ürünlere olan ihtiyaçları karşılamak için, yapmış olduğu AR-GE çalışmaları sayesinde yeni optima treylerlerini piyasaya sundu ve  Elmas Grup’a 10 adetlik teslimat gerçekleştirdi.

İzmir’de düzenlenen törende söz alan Elmas Grup Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, “Firmamızı her geçen gün ilerilere taşıyacak yeni hedeflerimizi belirlerken araştırmalarımızı iyi yapmak zorundayız. Çünkü bu araştırmalar bizim sağlam adımlar atmamızı sağlamaktadır. İşte bu nedenle bu sene yapmış olduğumuz araç yatırımımızda, treyler sektöründe kalitesiyle kendini ispatlamış olan Serin Treyler’i tercih ettik. 2014 yılında yatırımlarımız artarak devam edecek. İki firma arasındaki bu iş birliğinin uzun soluklu olmasını temenni eder, kendilerine bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunarım.“ dedi.

Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin ise yaptığı açıklamada, “ Öncelikle lojistiğin öncülerinden biri olan Elmas Grup ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnun olduğumuzu dile getirmek isterim. Filolarına kattıkları bu 10 araçtan çok verim alacaklarından eminim. Çünkü biz bu aracı tasarlarken, hem uluslararası hem de yurt içi lojistikçilerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Yeni optima treylerlerimizde; çevreci, yük güvenliği, paslanmazlık, kalite, hafiflik,  sağlam taban, hacim ve çoklu spanset noktaları gibi pek çok özelliği ön plana çıkardık. Bu sayede tenteli pazarında en çok tercih edilen firmaların başında yer alıyoruz ve bundan da çok memnunuz.”dedi.