Avrupa ve Rusya otoyollarında, markadan bağımsız 60 bin kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV Euro Service, 13 Haziran 2017, Salı akşamı Trabzon’da gerçekleşen iftar yemeğinde Karadeniz Bölgesi’ndeki lojistik şirketleri ile bir araya geldi. DKV Euro Service Türkiye Satış ekibi ile DKV  bölge yöneticilerinin katıldığı yemekte, özellikle Avrasya bölgesindeki yatırımlar ve sunulan hizmetler ile gelecek planları paylaşıldı.
 
DKV Çek Cumhuriyeti ve Bölge Direktörü Ondrej Pavlik, yaptığı açılış konuşmasında DKV’nin 2016 yılını 6.3 milyar avroluk satış ile tarihi bir başarıyla kapattığına ve son bir yılda Avrasya bölgesinde Rusya, Gürcistan ve Hırvatistan’daki yatırımlara dikkat çekti. DKV’nin de içinde bulunduğu bir girişimle Avrupa’daki paralı otoyollar, tünel ve köprü geçişlerinde 2018’den itibaren tek kutu ile ödeme uygulamasına geçileceğini belirten Pavlik, “Lojistik sektörüne büyük kolaylık getirecek bu proje kapsamında T-Systems ve Daimler ile birlikte çalışıyoruz” dedi.
 
Avrasya bölgesinde yer alan Türkiye’nin lojistik sektörü için çok önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Ondrej Pavlik, “Bölgedeki hizmet yaygınlığımız her geçen gün artıyor. 2017’ye de çok hızlı başladık. Sırasıyla Rusya, Gürcistan ve Hırvatistan’ı hizmet ağımıza ilave ettik. Kazakistan ve Azerbaycan’ı hizmet ağımıza ilave etmek üzere çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Pavlik’ten sonra söz alan DKV Rusya Ülke Müdürü Natalia Loktionova ise DKV’nin Rusya’da sunduğu hizmetler ile ilgili bir sunum gerçekleştirerek, bölgedeki iş potansiyeline ve yaşanan sorunlara değindi.