Türkiye’de geçen yıl en çok ithal edilen marka olmayı başaran MAN, dayanıklılığı, üstün performansı ve yakıt tasarrufu ile inşaat sektörü için vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

İnşaat sektörüne 1953 yılında giren ve Antalya’nın en önemli semtlerinden Çallı’ya adını veren Çallıoğlu Grup, 1991 yılında kurduğu Çallıoğlu Beton  Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile sektörde büyük bir atılım yaptı.

Çallıoğlu yıllardır filosunun önemli bir bölümünü oluşturan MAN araçlarına yenilerini ekleme kararı aldı. Halen Antalya, Alanya, Manavgat, Konya ve Çumra çevresinde geniş bir alana hazır beton satışı gerçekleştiren Çallıoğlu, 21 MAN TGS 32.360 8X4 model araç daha satın aldı.

Ankara’daki teslimat töreninde konuşan Çallıoğlu Beton Genel Müdürü Nabi Alpaslan, “Uzun yıllardır filomuzda MAN’ı tercih ediyoruz. Araç parkımızda bulunan MAN araçların performansı, dayanıklılığı ve yakıt tasarrufundan çok memnunuz. Bu tecrübemiz bizim yine MAN’la devam etme kararımızda etkili oldu” diye konuştu.

Antoto Satış Müdürü Mert Taşkıner de hazır bulunduğu törenin ardından 21 MAN aracın anahtarları Çallıoğlu yetkililerine teslim edildi.