Mercedes-Benz Türk 2. El pazarındaki faaliyetlerini ağırlıklı ticari araç olmak üzere kamyon, otobüs, hafif ticari araç ve otomobil ürün gruplarında hızla sürdürüyor ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Her marka ve model otobüs temin imkânıyla ihracat pazarlarına yönelik olarak da ticari fırsat ve potansiyelleri değerlendiren BusStore markasının yepyeni iki satış noktası faaliyete geçiyor. Mercedes-Benz Türk, “BusStore Satış Noktaları”nı tanıtmak, markanın bilinirliğini arttırmak, ürün ve hizmetlerini otobüs müşterileri ile buluşturmak amacı ile tanıtım etkinlikleri düzenliyor.

“BusStore Satış Noktası” etkinlik tarihleri;

  • 11 Haziran, Perşembe – Mengerler Yenikapı – 12:00 - 21:00
  • 13 Haziran, Cumartesi – Hastalya Antalya – 09:00 – 18:00

Mercedes-Benz Türk, BusStore ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler yöneticilerin ve çalışanların, TOF, TOFED ve TTDER yöneticilerin ve üyelerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan etkinliklerde müşteriler alım satım süreçleri, satış sonrası hizmetler ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler tarafından sunulan hizmet ve kampanyalar hakkında bilgi edinebilecekler.

Vizyonu, sıfır araç pazarında olduğu gibi 2. El araç pazarında da güvenilirliği ve sunduğu ürün ve hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi ile pazarda müşterilerin ilk tercih ettikleri lider marka olmak olan Mercedes-Benz Türk, tüm ürün gruplarında 2. El araç ticaretinde Mercedes-Benz güveni ve hizmet kalitesini sunuyor.

Mercedes-Benz marka araçlar ile sınırlı olmayıp her marka ve model otobüslerin takas şeklinde veya yeni araç alımından bağımsız araç bedeli karşılığı alımı ve satımını gerçekleştiren BusStore, otobüsleri alım aşamasında detaylı ekspertizden geçiriyor ve ekspertiz neticesine göre de kategorilendirip satışa sunuyor. Bu kategoriler sayesinde müşteriler kendilerine en uygun 2. El otobüslere ve bu araçlara ilişkin tüm detaylı bilgilere ulaşabilmenin yanısıra, hızlı ve güvenli bir seçim yapabiliyorlar.

BusStore, otobüsler ile birlikte finansman ve sigorta hizmetlerini, Hadımköy’de bulunan merkezi ve Türkiye genelinde işbirliği içerisinde olduğu Mercedes-Benz yetkili bayileri aracılığı ile müşterilerine sunuyor.