Okuldaki programa Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Şirketin Genel Müdürü Kağan Gürgenç ve şirket çalışanları, okul öğretmenleri ve öğrencileri ve köylü vatandaşlar katıldı.

Okul bahçesinde önce şarkılar, tiyatro gösterisi yapıldı ve öğrencilere hediyeler verildi.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı “ 2010 yılından bu yana İstanbul Borusan Lojistik şirketi çalışanları ve şirket sahipleri Bizim Atmaca köyüne çalışan bir öğretmenimiz aracılığıyla çocuklara her yıl giyim kırtasiye ve okulun onarımını üstlendiler. Bizim esas hikayemiz bir fotokopi makinesi istemesiyle başladı. ancak sağ olsunlar okulun diğer ihtiyaçlarını da üstlendiler. Ve her yıl rutin olarak öğrencilerin giyim kuşamları bunun a’dan z’ye kadar bütün boyası badanası çatısı karşıladılar. Yaklaşık olarak 20 bin TL maliyeti oldu. önemli olan İstanbul’dan Kızıltepe’ye böyle bir manevi köprü kurulmasıdır. Bu yıl da iyi dostluklar kurmak maksadıyla bir etkinlik düzenlediler. Teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Şirketin Müdürü Kağan Gürgenç “ Uzaktan gelen ağabeyleriniz ablalarınız var onlar sizin aldığınız bu zevkten keyif duyuyorlar. 3 senedir beraberiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada yanınızda olmaya devam edeceğiz. Daha da büyüdüğünüzde umarım daha fazla şeyler paylaşacağız. Siz keyifli oldukça bizler uzakta da olsak aynı şeyleri hissedeceğiz.” İfadelerini kullandı.