Etkinlik kapsamında; TV8’de yayınlanan ‘Bay Tahmin’ programının sevilen futbol yorumcusu Murat Özarı, 18 Eylül Cuma günü, Kayseri Melikgazi Kamyon Garajı’nda kamyoncularla bir araya geldi.

ExxonMobil’in; 1925 yılından bu yana dizelle çalışan ticari araç motorları ve güç aktarma sistemleri için ürettiği ticari araç yağ serisi Mobil Delvac, ‘Mobil Delvac Dostları’ programı kapsamında kamyon sürücüleriyle buluştu . Program, Türkiye’nin farklı lokasyonlarında yer alan ve kamyon sürücülerinin uğrak yeri olan 6 noktada gerçekleştirildi.Kamyoncu garajlarında kurulan etkinlik çadırında ünlü isimler şovlar ve söyleşiler yaptı.

Yakıt tasarrufu, güvenlik ve motor koruması konularında kamyonculara verilen eğitimlerin yanında ayrıca çeşitli aktiviteler de düzenlendi. ‘Mobil Delvac 90’ıncı Yıl’ temasıyla gerçekleşen etkinliklerin Kayseri ayağı, 18 Eylül Cuma günü Kayseri Melikgazi Kamyon Garajı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, TV 8’de yayınlanan fenomen spor programı Bay Tahmin’in yorumcusu Murat Özarı katıldı. Özarı kamyoncularla bir araya gelerek sohbet etti, çeşitli aktivitelerle onlara keyifli saatler yaşattı.