Konfor ve sağlık birarada

Sık sık araç kullanan ve direksiyon başında uzun zaman geçiren sürücüler için  azami derecede konsantrasyon gerekiyor. Bu nedenle, araç içerisinde hava olabildiğince ferah ve polensiz olmalıdır. Seyir halindeyken  araç, elektrik süpürgesi gibi kirleri toplar. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki aracın içi hareket halindeyken, durduğu zamana göre altı kat daha kirli havaya maruz kalıyor.  Bosch kabin filtreleri elektrostatik sarj teknolojisiyle orta mikrofiber katmanında en küçük solunabilir partikülleri dahi havadan ayırarak sürücü ve yolcuları polen, toz ve diğer kirleticilerden korur. Aktif karbon filtrelerde yer alan aktif karbon tabaka kötü kokular ve zararlı gazları emer. Bu sayede sıkışık trafikte veya tünellerde dahi temiz ve ferah hava sağlıyor.

Maksimum koruma

Aktif karbon kabin filtresi, dışarıdan bakılınca anlaşılamayan Hindistan cevizi kabuğundan oluşuyor. Kabin Filtreleri neredeyse tüm araç marka ve modellere uyumlu. Uzmanlara göre kabin filtreleri her 15.000 km’de veya en geç bir yılda bir kez mutlaka değiştirilmelidir.

İstatistiklerle Bosch Aktif Karbon Kabin Filtreleri

  • 1 gram aktif karbon yaklaşık 1000 m² iç yüzeye sahiptir
  • 1 çay kaşığı kadar aktif karbon, yaklaşık bir futbol alanının yüzeyine eşittir
  • Tutulan en küçük parçacık insan saç telinin çapından yaklaşık 500 kat daha küçüktür
  • Bosch Aktif Karbon Kabin Filtreleri  -40 ila +85°C arasında güvenli işlev görür
  • Çapları 0,0025 mm’den küçük olan solunabilir parçacıklar, elektrostatik yükleme gibi çeşitli filtre mekanizmaları ile filtrelenir