Graziosi, Kasım 2007'de şirketin General Motors tarafından The Carlyle Group ve Onex Corporation'a satılmasından kısa bir süre sonra Başkan Vekili, Finans Direktörü ve Hazinedar olarak Allison Transmission’a katıldı. Genişletilmiş görevi ile Graziosi, Mali ve Hazine faaliyetleri üzerine devam eden sorumluluğunun yanı sıra Operasyon ve Satın Alma, Kalite ve Güvenilirlik, Yasal / Kurumsal İlişkiler ve İletişim / İç Denetim, İnsan Kaynakları ve Bilgi Sistem ve Servisleri alanlarını da yönetmek üzere atandı.

Allison Transmission Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Lawrence E. Dewey, açıklamasında; "David S. Graziosi'nin şirkete yapmış olduğu önemli katkıların bir takdiri ve başarımızda oynadığı büyük rolünün göstergesi olarak Allison Transmisson Başkanı görevine atanmasından memnuniyet duyuyoruz" dedi. Dewey, "2007 yılında Allison Transmisson'a katıldığı günden itibaren David, olağanüstü liderlik becerileri ile şirketimiz ve sektörümüzü net bir şekilde bir bütün olarak kavrama yetisini göstermiştir. Kendisi üst yönetim ekibinin önemli bir üyesidir ve meslektaşları ile görev alanları konularında düzenli olarak görüşme halindedir. Önümüzdeki yıllarda David ile daha yakından çalışmak için sabırsızlanıyorum" diyerek düşüncelerini ifade etti. 

Graziosi ise yaptığı açıklamada; "Allison Transmission Başkanı olarak görevlendirilmekten gurur duyuyorum. Geçtiğimiz sekiz yıl boyunca önemli başarılara imza attık. 100 yıllık tarihimizin üzerine değer katarak büyümeye devam edeceğiz. Genişletilmiş görevim doğrultusunda yönetim ekibi ile yapacağımız çalışmalar için çok heyecanlıyım" dedi.

David Graziosi Hakkında

David Graziosi, Kasım 2007'de Allison Transmission'a Başkan Vekili, Finans Direktörü ve Hazinedar olarak katıldı. Graziosi, Allison’dan önce 2006 ve 2007 yıllarında Covalence Specialty Materials şirketinde Başkan Vekili ve CFO olarak görev yaptı. Graziosi, aynı zamanda Yeminli Mali Müşavir ve Yeminli Bilgi Sistemleri Denetçisidir.

Graziosi, New York Eyalet Üniversitesi işletme ekonomisi alanında Lisans Derecesi ve Rutgers’dan finans alanında İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı'na sahiptir.