Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) ve Tüm Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜKSİAD); Gebze Belediyesi, Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Valiliği’nin desteğiyle 12 – 15 Aralık 2013 tarihleri arasında Türkiye’nin sanayi üssü Gebze’de gerçekleştirecekleri “Avrasya İşadamları Forumu”nun Altın Sponsorluğu’nu Alışan Lojistik üstleniyor.

22 milyon metrekarelik bir coğrafyayı kapsayan ve 1 trilyon doların üzerinde resmi geliri bulunan Avrasya bölgesi ile Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin artırılması amacıyla düzenlenecek olan etkinlik; Gebze’de yapılacak olan ilk “Uluslararası İşadamları Forumu” olması sebebiyle de büyük önem taşıyor. Avrasya İşadamları Forumu’na 30 ülkeden yaklaşık 300 iş adamı; yurt içi ve yurt dışından 4 bakan, 6 büyükelçi, 30 milletvekili, 40 oda başkanı ve birçok bürokratın katılması bekleniyor.

Alışan Lojistik’in düzenlenmesinde büyük rol oynadığı 3 tam gün sürecek olan etkinlikte; Türkiye ve foruma katılan diğer ülkeler arasındaki ticari hacmin gelişmesine yönelik görüşler paylaşılacak, ülkeler kendi tanıtımlarını yapabilecek, ülkelerindeki yatırımlar ve teşvikler hakkında bilgi aktarımında bulunabilecek.