Türkiye treyler sektörünün öncü firmalarından Serin Treyler, 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Comvex - İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda 30.yılına özel tasarlanan 6 yeni ürünle katıldı.

Müşterilerinden gördükleri yoğun ilgiden memnun kaldıklarını ve fuarın istedikleri gibi verimli geçtiği vurgulayan  Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, “ 30 yıla dayanan tecrübelerimiz ve AR-GE çalışmalarımızın sonucunda müşterilerimizin isteklerini karşılayacak yeni ürünlerimizle fuardaki yerimizi aldık. Yapmış olduğumuz tüm çalışmaların karşılığını aldığımızı düşündüğüm fuar bizim açımızdan çok verimli geçti. Fuarda yapmış olduğumuz teslimat törenleri bu başarımızın bir göstergesi olmuştur.” dedi.

Fuar standında düzenlenen törenlerde; Uluslararası nakliye sektörünün talep ettiği hafiflik, yük güvenliği, çoklu spanzet noktaları gibi birçok özelliği içerisinde barındıran Yeni Optima Treylerden Adahan Lojistik’e 100 adet, Elmas Grup’a  10 adet, Kumtaş Lojistik’e 5 adet, Baykar Lojistik’e  5 adet olmak üzere toplamda 120 adet teslimat gerçekleştirildi.

İnşaat sahalarında tek seferde daha fazla yük ve dayanıklılık sunan Tiger Havuz Damper Treylerden;  Erol Kardeşler’e 25 adet, Mertel İnşaat’a 5 adet, Tekelioğlu Kardeşler Nakliyat’a 5 adet ve Tepecik Kooperatifi Hüseyin Bayraktar’a 1 adet teslim etti.

Ayrıca yurtiçi taşımacıların farklı tipteki yüklerine cevap veren ve hafifliği ile öne çıkan Ultra Damper’den Nebi Kart Nakliyat’a 10 adet,  Göral Petrol’e 5 adet teslimat gerçekleştiren Serin Treyler toplu teslimatlarda da bir ilke daha imza attı.